Search
Close this search box.

Credit nevoi personale

Oricare ar fi planurile tale, ia un credit de nevoi personale cu dobândă fixă sau variabilă și nu trebuie să justifici destinația banilor.

Vino și află pe loc care este suma pe care o poți împrumuta.

Înainte să iei un împrumut, indiferent de valoarea lui, iți recomandăm să te informezi foarte bine.

Avantaje

  • îți oferim gratuit suport pentru pregătirea documentației de credit;
  • afli pe loc suma pe care o primești de la noi;
  • acceptăm o gamă largă de venituri ale familiei și/sau coplătitorilor;
  • nu este necesară justificarea modului de utilizare a creditului;
  • poți refinanța credite în condiții avantajoase și poți chiar primi o sumă suplimentară pe care o poți folosi cum vrei tu;
  • poți rambursa cum vrei: lunar, trimestrial, semestrial etc.;
  • poți opta pentru dobândă: fixă sau variabilă;
  • poți opta pentru rate de credit descrescătoare sau pentru o suma fixă pe toată durata creditului;
  • alege să-ți încasezi pensia prin noi și vei beneficia de avantaje la produsele de creditare: ZERO comision de analiza dosar la acordarea oricarui credit, fără giranți pentru creditele de până la 10.000 lei.

Acte necesare

Vino cu actul de identitate, semnează acordul de consultare a veniturilor din baza de date ANAF și afli mai multe detalii despre suma de bani pe care o poți împrumuta și despre alte documente ce trebuiesc întocmite în vederea obținerii creditului.

Venituri acceptate

   Acceptăm o gamă largă de venituri din: salarii, pensii, îndemnizații de asigurări sociale, chirii, dobânzi, dividende, venituri din activitatea agricolă și silvică, venituri din profesii libere reglementate și din activități economice independente și autorizate, venituri din contracte de management și administrare, venituri din contracte pentru drepturi de autor, venituri din comisioane încasate din vânzări etc.

Simulator rate

* Calculul estimativ realizat prin intermediul calculatorului de rate online este orientativ si nu are valoare contractuala.
* Datele generate de calculatorul de rate online au la bază costurile și condițiile practicate de Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP prin agențiile proprii.
* Băncile cooperatiste din rețeaua CREDITCOOP au costuri și condiții proprii.
* Datorită tehnologiilor folosite există posibilitatea să întâmpinați dificultăți în utilizarea browser-elor Internet Explorer 8.x, 9.x, 11.x sau alte browser-e neactulaizate.

Alte credite personale care v-ar putea interesa

În curând

Internet Banking cu Creditcoop

Suntem cu tine oriunde