Search
Close this search box.

Western Union prin Rețeaua CREDITCOOP

Vrei să transferi sau să incasezi bani rapid? Ai o rată la credit de achitat și lucrezi în străinătate? Sau ești în vacanță și ai rămas făra bani? O ruda are nevoie urgentă de bani și POȘTA este prea departe și oricum aveai drum pe la banca?

 

Rețeaua CREDITCOOP iți stă la dispoziție cu acest serviciu prin unitațile sale, ca tu să poți primi sau trimite bani în toate colțurile lumii sau să primești bani din toate colțurile lumii sau chiar din România – rapid, sigur, simplu.

 

Cum trimiți banii?

Vino cu actul de identitate, numele complet al destinatarului, suma în lei pe care dorești să o trimiți și țara de destinație, achită comisionul, și banii vor fi disponibili pentru a fi ridicați de destinatar fără nici un alt comision.

Cum primesti banii?

În numerar sau direct în contul tău deschis la CREDITCOOP.

Dacă primești în numerar, vino cu actul de identitate, specifică țara din care ți-au fost trimiși banii, numele complet al expeditorului, suma trimisă (pe care tu o vei ridica în lei) și numărul transferului de bani.

Dacă primești direct în contul tău de plăti deschis la CREDITCOOP, poți să-i utilizezi în orice moment.

În cât timp primești banii?

În câteva minute (RON)

Serviciul Western Union, prin care poți ridica banii trimiși în câteva minute.

Acest serviciu permite: 

  • trimiterea / primirea de bani pe teritoriul României;
  • trimiterea / primirea de bani în / din străinătate;

În 6 ore (RON)

Serviciul Western Union, prin intermediul căruia poți ridica banii începând cu 6 ore de la trimiterea lor. Acesta este un serviciu Western Union cu comisioane mai mici decât cel prin care poți ridica banii trimiși în câteva minute.

Acest serviciu permite: 

  • trimiterea / primirea de bani pe teritoriul României;

În curând

Internet Banking cu Creditcoop

Suntem cu tine oriunde