Search
Close this search box.

Termeni și condiții

Acceptarea termenilor și condițiilor site-ului CREDITCOOP

Site-ul creditcoop.ro se află în proprietatea Băncii Centrale Cooperatiste CREDITCOOP, denumit, în cele ce urmează, CREDITCOOP.

Accesarea acestuia implica acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor stipulate mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile stipulate, vă rugam să nu folosiți acest site.

Drepturi de autor

Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui site sunt proprietatea CREDITCOOP.

Reproduceri

Reproducerea oricărei informații, fotografii etc. se face doar cu acordul prealabil scris al CREDITCOOP.
 

Modificari

CREDITCOOP iși rezervă dreptul de a realiza în orice moment modificări asupra conținutului sit-ului. Aceste modificări nu vor fi anuntate utilizatorilor, ci vor fi afișate pe www.creditcoop.ro.

Obligații

CREDITCOOP nu iși asumă raspunderea pentru pierderi de natura directă sau indirecta rezultate din sau legate de folosirea sau gradul de performanța a serviciului, a acestui site sau a acelora care au legaturi cu acesta.

Răspunderi

Utilizatorul, prin folosirea acestui site, se obligă că: 

  • · nu va modifica, distribui, copia, transmite, afișa, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul acestuia;
  • · nu va viola securitatea sistemelor sau rețelelor, în acest caz putând fi acționat în instanță, civil și penal;
  • · nu va folosi și nici nu va permite unei alte persoane să folosească serviciul pentru a transmite material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natura obscenă, amenințător, agresiv, defaimator.

Informații personale și legături cu alte rețele

Pentru datele privind acest capitol vă rugam să citiți politica de confidențialitate. De asemenea, vă avertizam că CREDITCOOP nu controlează site-urile catre care oferă link-uri și nu răspunde pentru conținutul acestora. Daca le accesați, vă recomandăm să consultați politicile de utilizare specifice.

Date personale

Toate informațiile pe care le oferiți (prin simpla abonare la newsletter) pot fi utilizate de CREDITCOOP, după cum urmează:

  • · Menționarea numelui cu ocazia anumitor promoții;
  • · Contactarea prin e-mail în legatură cu diferite promoții, oferte de produse sau evenimente speciale oferite/organizate de CREDITCOOP;
  • · Realizarea unor anumite studii de piata, pe baza raspunsurilor clientilor;
  • · Oferirea diferitelor premii sau bonusuri.

În curând

Internet Banking cu Creditcoop

Suntem cu tine oriunde