Search
Close this search box.

Creditul nevoi personale garantat cu ipotecă

Când ești depășit de situație, garanțiile imobiliare te vor ajuta să primești o sumă mai mare de bani pentru a duce la bun sfârșit planurile tale.

Vino și află pe loc care este suma pe care o poți împrumuta și nu trebuie să justifici destinația banilor.

Înainte să iei un împrumut, indiferent de valoarea lui, îți recomandăm să te informezi foarte bine.
Vino și îți vom explica pe întelesul tău tot ce vrei să afli.

Avantaje

  • consultanță gratuită pentru pregătirea documentației de credit;
  • afli pe loc suma pe care o primești de la noi;
  • acceptăm o gamă largă de venituri ale familiei și/sau coplătitorilor;
  • nu este necesară justificarea modului de utilizare a creditului;
  • în cazul refinanțării unor credite de la alte instituții de credit, dacă valoarea creditului solicitat poate fi mai mare decât valoarea creditului refinanțat, iar diferența o poti folosi pentru nevoi personale;
  • rambursarea se poate face și la alte termene decat lunar; iți poti alege modalitatea de rambursare care ți se potrivește cel mai bine: lunar, trimestrial, semestrial etc.;
  • poți opta pentru dobândă: fixă sau variabilă;
  • poți opta pentru rate de credit: cu sumă descrescătoare sau cu sumă fixă pe toată durata creditului;
  • alege să-ți încasezi pensia prin noi și vei beneficia de avantaje la produsele de creditare precum: ZERO comision de analiza dosar la acordarea oricărui credit, fară giranți pentru creditele de până la 10.000 lei.

Acte necesare

Vino cu actul de identitate, semnează acordul de consultare a veniturilor din baza de date ANAF și afli mai multe detalii despre suma de bani pe care o poți împrumuta și despre alte documente ce trebuiesc întocmite în vederea obținerii creditului.

Venituri acceptate

Acceptăm o gamă largă de venituri din: salarii, pensii, îndemnizații de asigurări sociale, chirii, dobânzi, dividende, venituri din activitatea agricolă și silvică, venituri din profesii libere reglementate și din activități economice independente și autorizate; venituri din contracte de management și administrare; venituri din contracte pentru drepturi de autor; venituri din comisioane încasate din vânzări etc.

Simulator rate

* Calculul estimativ realizat prin intermediul calculatorului de rate online este orientativ si nu are valoare contractuala.
* Datele generate de calculatorul de rate online au la bază costurile și condițiile practicate de Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP prin agențiile proprii.
* Băncile cooperatiste din rețeaua CREDITCOOP au costuri și condiții proprii.
* Datorită tehnologiilor folosite există posibilitatea să întâmpinați dificultăți în utilizarea browser-elor Internet Explorer 8.x, 9.x, 11.x sau alte browser-e neactulaizate.

Alte credite personale care v-ar putea interesa

În curând

Internet Banking cu Creditcoop

Suntem cu tine oriunde